Tuesday, April 01, 2008

Visita a Washington

Visita al Capitol: feia molt vent i l'Anna esta preciosa amb els cabells al aire. En David no volia caminar cap al museu del aire pel que vam haver de posar-lo a coll. Mentres, l'Anna feia una migdiada en el cotxet. A l'Anna li va encantar el museu de l'aire.











Visita al cementiri de Arlington: Impressionant! Més de 300.000 soldats enterrats en un mateix cementiri/monument. L'Anna no va voler caminar molt, estava cansada. No vam arribar a pujar a la tomba de Kennedy. I no vam tenir una vista global de tot el cementiri. Però el poc que vam veure, era impressionant.


Memorial a Lincoln: En David va voler pujar i baixar totes les escales una i una altra vegada. Baixar-les les va baixar totes, però pujar-les només unes quantes.








Memorial a la guerra de Korea: Es increible les cares dels soldats sobre el marbre. A l'Anna li vaig preguntar que feien aquells senyors en el jardi i em va dir que estaven jugant a futbol. Molt millor que pensar que estaven fent la guerra.


Memorial a Jefferson: L'Anna i el David es van ben asseure en el banc, van treure els llibres i els colors i es van posar a pintar. El problema va ser quan va ser la hora de seguir, que no hi havia forma d'aixecar-los. A partir d'aquell moment, a cada "memorial" volien seure i jugar a pintar.



I una parada sempre obligatoria: el Starbucks. L'Anna un batut rosa i la mare un de xocolata. En David esta llepant una mica de nata del batut de la mare. I tots satisfets! Com sempre, el batut rosa el volem perque es rosa, però el gust no ens agrada gens! Així que se'l menja en Salva.


Visita a la casa blanca: El primer dia, una vegada superat el jet lag (i la febre de l'Anna), vam sortir tranquilament passejant des de l'hotel a la casa blanca. I vam brenar estirats a la gespa que hi ha darrera la casa blanca. Els abres estaven plens d'esquirols i això els va fer molta gràcia.





Mireu la cara del David informant al pare de que ha vist un esquirol.

No em digueu que l'Anna no sembla una model!

Seguim buscant esquirols en els abres. Es lo més divertit que ens ha passat! Els esquirols surten en la princesa de moda: la Gisela. I això els fan encara més divertits!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home