Friday, April 11, 2008

Visita a Galicia - març 2008

Els pares de la Lucía tenen una casa a Galícia. I ens hem animat tres families a anar-hi a passar quatre dies. Hi hem anat la família de la Lucía amb l'Antonio i el petit de la colla, l'Alvaro. També la família de la Maria amb l'Antonio i en Santiago (que és un mes més petit que en David). I tots nosaltres.

Podeu veure una foto de tots junts:


I aquesta és la platja que hi havia a 5 minuts (en cotxe) de casa la Lucía. Espectecular. L'Anna esta asseguda en els arbres que hi havien darrera la platja.




Visita a la illa de la Toja: una paradeta per brenar molt bonica. Per sort, i contra tot pronòstic, vam conseguir quasi sincronitzar els menjars de tots els petitons entre ells i el de l'Anna amb els grans. Així que era tot tant lent com quan viatgem només la nostra familia. Així que no ens podem queixar, ens en vam sortir bastant bé.




Una parada obligatòria quan un va a Galicia és una bona mariscada. Clar, que aquesta vegada ja n'hem hagut de demanar una per l'Anna. I és que durant el viatge a EUA, l'Anna no va voler menjar ni una hamburguesa ni res de res. Però a Galicia ho ha trobat tot boníssim.

Una altra parada obligatòria no de quan vas a Galicia, però si de quan vas amb nens. Tots al jardinet a correr una estona.


Aqui tenim la familia de la Maria formada per Antonio, Maria i Santiago. Com veïeu a les fotos, Santiago és un aficionat als jardinets, i els seus pares també.



Aqui tenim la familia formada per Antonio, Lucía i l'Alvaro. L'Anna anomenava a l'Alvaro, el "petit que no camina". Així, en Santiago, era el "petit que si camina". Ja veurem quan comenci a caminar també Alvaro com els distingirem.

Ja és la tercera vegada que visitem Santiago de Compostela. I com sempre que hi hem anat, plou. Podriem deduir que hi plou sempre?


0 Comments:

Post a Comment

<< Home